Kontakt -› Offert -› Boka

ta kontakt med oss för att boka städfirma i sundsvall

Vi på Flyttstädningsakuten AB hoppas att vår städsida har tillhandahållit all information du önskat. Vårt städföretag tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg och säker från första kontakt, till utförd städtjänst. Därför har vi byggt upp en effektiv kundtjänst som alltid står till ditt förfogande och gör sitt bästa för att hjälpa Dig.

Ta kontakt med vår kundtjänst för ett kravlöst, icke bindande offertförslag

Fyll i formuläret så får du inom kort ett mail med ett offertförslag. Offerten är helt kravlös och kostnadsfri. Offertförslaget innehåller detaljerad information om pris, hur en flyttstädning går till, vad som städas och annan nyttig information. Har du några frågor så svarar du bara på mailet.

För kontakt rekommenderar vi dig att fylla i formuläret gällande frågor samt för snabbast svar om platstillgång samt Ditt exakta pris för flyttstäd av Din bostad/kontor i Sundsvall med omnejd.

Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Boka en städtjänst

Om du önskar boka upp gör du även detta genom att svara på mailet med den informationen som behövs för att göra en bokning. Sen kommer vi till dig på önskad tid och städar rent!

Vanliga frågor och svar

Vi är glada över att vi lyckats etablerat oss bland ledande flyttstädningsfirmor i Sverige. Har du problem eller funderingar med en städtjänst? Vi har samlat de mest aktuella frågorna just nu under rubriken Frågor och Svar. Förhoppningsvis hittar du svaret där. Om du fortfarande har några funderingar eller synpunkter, så går det bra att ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret på sidan.

Ta gärna del av våra städ- och flyttips. Våra erfarna lokalvårdare delar med sig av sina bästa tips som kommer göra Din flytt smidigare och mindre stressig.


Kontakt och företagsuppgifter

Genom hårt arbete kan vår professionella städfirma i Sundsvall erbjuda våra kunder städservice av hög kvalitet till låga priser. När du anlitar vårt städföretag kan du vara säker på att en flyttstädning blir ordentligt gjord!